Stephan Hermann een stapje hoger in 2015?

Stephan Hermann is al lang geen onbekende meer op de Belgische rallypaden. Zowel op regionaal vlak als in het BRC laat hij zich vaak opmerken met sterke tijden en resultaten die hij perst uit een Fiat Punto HGT. Nog beter én nog meer uit de Fiat halen zit er helaas niet in voor de 27-jarige piloot want hij zit nu al constant op de limieten van de Italiaanse schoonheid.

Gelukkig zit Stephan zelf nog niet op het einde van zijn kunnen en daarom werkt hij aan een project om in 2015 uit te pakken met een snellere wagen.

"We werken inderdaad hard aan een project om te kunnen rijden met een snellere wagen. We hebben plannen om acht wedstrijden te rijden met een S2000 of een R5 in het BRC 2015. Momenteel zijn we nog druk aan het onderhandelen om het budget rond te krijgen voor dit seizoen. We moeten dus nog even afwachten om te zien wat er uit de bus valt," vertelde Stephan ons.

We hopen van harte dat de snelle Oostkantonner uit de buurt van Sankt-Vith zijn project rond krijgt want hij heeft al voldoende bewezen dat hij flink aan een stuur kan draaien. 

Additional information