6uren van Kortrijk: Jimmy Taveirne met Melvin Florissoone aan de start

De 6 uren van Kortrijk heeft nog geen officiële deelnemerslijst voorgesteld, maar toch kunnen we al enkele mooie namen en wagens noteren. Ook Jimmy Taveirne zal aan de start staan. Dit met de jonge Melvin Florissoone. Melvin is pas 18 jaar maar zal in Kortrijk voor de derde keer in het rechterzitje kruipen. 

"Nadat ik de smaak te pakken had gekregen in de RS van de Monteberg, waar Bert Cornelis met de Opel Monza naar de overwinning bij de historics reed, zat ik een maand later al in de Mitsubishi Evo X R4 van Claude Bal. In de ORC kenden we pech waardoor een mogelijk tweede winst nog uitgesteld werd

Geen twee zonder drie, denk ik nu. Al was dit begin 2014 helemaal niet voorzien. De microbe om als co mee te gaan heeft me gebeten en het loslaten is moeilijker dan gedacht! Zo ben ik op zoek gegaan om in Kortrijk te kunnen starten. Met de steun van ConnectUs (Bram Maes), waarvoor grote dank, hoop ik met Jimmy Taveirne een mooie plaats te halen in deze historische rally.

Het is een droom om aan zo'n rally te kunnen deelnemen en ik besef dan ook goed dat, ondanks mijn jonge leeftijd, ik een grote verantwoordelijkheid heb wanneer ik in dat rechterzitje kruip. Dit kan niet zonder het vertrouwen van vele mensen, die ik bij deze zeker wil bedanken!

Volgend jaar blijft het filmen en het verder groeien van FM rallymovies uiteraard terug het hoofddoel, al zal ik waarschijnlijk (en hopelijk) wel terug eens een co-zitje opzoeken..." Aldus Melvin Florissoone.

De 6 Uren van Kortrijk wordt verreden op 22 en 23 november. 

Additional information