Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 22 November 2017

logo rally online

006

ConXioN Omloop van Vlaanderen met nieuw rallycentrum

Geschreven door  Jul 05, 2016

Het Roeselaarse stationsplein wordt nieuwe locatie

Na meer dan 25 jaar het wedstrijdcentrum gehad te hebben in en rond de EXPO Roeselare verhuist de ConXioN Omloop van Vlaanderen dichter naar het winkelcentrum van de stad Roeselare.

Na het zomerverlof start de bouw van een nieuw zwembad op de parking van de EXPO en een groot gedeelte van de hoofdparking die gebruikt werd als servicepark wordt ingepalmd. Toen de opportuniteit zich aanbood om het rally HQ rond het stationsplein te huisvesten werd er geen moment getwijfeld. In samenspraak met het stadsbestuur en de middenstand zal er geprobeerd worden een aangename sfeer te bieden aan de deelnemers en de toeschouwers.

Er zal veel aandacht besteed worden aan het uitpijlen van de aanrijroutes voor het publiek. De stationsomgeving lijkt bij een eerste bezoek wat moeilijk maar éénmaal aangekomen aan het station is er een ruime ondergrondse parking (550pl) voorzien op 100 meter van het rallydorp.

Het servicepark zal gelegen zijn langs de Trakelweg op zo'n 400 meter van het het rallypodium. Het servicepark is trouwens op wandelafstand van de KP Zoning. Het VTI van Roeselare stelt zijn parking ter beschikking als wagenpark en ligt vlakbij het servicepark.

Het zal aangenaam vertoeven zijn in de omgeving van het Roeselaarse stationsplein! De vele gezellige cafétjes en restaurantjes bieden een ruim assortiment aan lekkere streekprodukten. En een lekkere Rodenbach mag in Roeselare zeker niet ontbreken  

De 57ste ConXioN Omloop van Vlaanderen wordt verreden op 2 en 3 september.

Laatst aangepast op Dinsdag, 05 Juli 2016 18:49
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws

Prev Next