Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Herock wordt naamsponsor van de Spa Rally

Geschreven door  Jan 05, 2017

Het is niet langer Spa Rally, het is nu Herock Spa Rally! DG Sport, organisator van deze wedstrijd in het hart van de Ardennen, heeft een driejarig akkoord gesloten met het bedrijf gespecialiseerd in de productie van werkkledij en veligheidsschoeisel. Herock wordt dus de belangrijkste partner van de tweede manche van het Belgisch rally kampioenschap.

De sterke band tussen DG Sport en Herock dateert niet van gisteren, onderlijnt de directeur van het bedrijf in Theux, Christian Jupsin : "Toen we destijds een mototeam hadden konden we reeds rekenen op de steun van Herock. Van in het begin ging het goed tussen beide bedrijven en in de loop van de jaren hebben we een quasi gelijke weg afgelegd om samen te groeien en verder te ontwikkelen in nieuwe domeinen. Het partnership in de Spa Rally is een belangrijke stap in deze vooruitgang."

Herock, het topmerk van de groep VLI (Van Laere International), biedt een lijn aan van kreukvrije werkkledij, gericht op professionelen en liefhebbers van het betere kluswerk, perfect aangepast aan alle omstandigheden. De jonge baas, Laurent Van Laere, vervoegt Christian Jupsin om de goede relatie tussen beide bedrijven te bevestigen : "Onze samenwerking startte in 2009 toen we team DG Sport sponsorden dat zich net had gelanceerd in het wereldkampioenschap Endurance voor motoren. Als jong Belgisch merk hadden we een mooi verhaal nodig om ons concept te lanceren... Sindsdien zijn we blijven samenwerken en met succes, zowel op evenementen georganiseerd door DG Sport als op sportieve evenementen van haar afdeling competitie. Ik ben bijzonder blij met dit partnership met betrekking tot de Spa Rally, die een niet te missen evenement zal worden voor alle rallyfans, daar ben ik zeker van. En dit zal ook bijdragen aan de ontwikkeling van Herock in Europa."

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws