Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Herock Spa Rally: Voordelig inschrijvingstarief maar twee weken meer

Geschreven door  Feb 06, 2017

Iedere dag valt er wel nieuws te rapen over het nieuwe Belgische rallykampioenschap, waarvan de Herock Spa Rally (17-18 maart) de tweede afspraak is, drie weken na de openingsmanche in de buurt van Landen.

Het team van DG Sport legt de laatste details vast van een wedstrijd waarvoor heel wat rijders zich reeds hebben ingeschreven. We herinneren er nog even aan dat deelnemers van de drie categorieën– BRC, BHRC en VHRS – die voor maandag 20 februari hun inschrijvingsbewijs hebben ingediend van een voordeeltarief kunnen genieten. Dat is dus nog slechts twee weken geldig. Men zegge het voort!

Voorverkoop begonnen

De voorverkoop van de tickets is ondertussen begonnen, via het platform Ouftitourisme, toegankelijk via de site www.herocksparally.com. Ook daar zijn de tarieven heel interessant te noemen.

Toegang tot alle KP’s gedurende twee dagen: 20€ in voorverkoop, in de plaats van 25€ ter plaatse.
Een ES op zaterdag: 10€.
KP Eau Rouge + KP Ster-Amermont-Andrimont vrijdag: 15€.
ES Ster-Amermont-Andrimont vrijdag: 10€.

Heel voordelige tarieven in voorverkoop dus. De tickets worden op drie plaatsen ingeruild tegen armbandjes: aan het infopunt op de Place de Monument in Spa, aan het Total station in Spa, en aan Garage Kockelmann Moto in Francorchamps.

DG Sport vernieuwt dus eens te meer… en verwent alle toeschouwers, want bij aankoop van ieder ticket krijgen ze een nekwarmer cadeau. Altijd handig als het wat frisjes is!

Laatst aangepast op Maandag, 06 februari 2017 16:54
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws