Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

M-Cup 2017: Last minute aanmeldingen

Geschreven door  Feb 20, 2017

De eerste manche van de M-Cup komt snel dichterbij en we mogen last minute nog enkele teams toevoegen bij de M-Cup armada.

Jan Nijhof zorgt als tweede Nederlander voor versterking vanuit onze noorderburen. Na ervaring met Opel, Ford en Porsche is Jan reeds een 10-tal jaar actief met voornamelijk BMW rallywagens. Jan zal in de Rally van Haspengouw aantreden voornamelijk als test voor de Zuiderzee Rally, maar we hopen de equipe ook in de volgende manches van de M-Cup te mogen verwelkomen.

Patrick Diels heeft zich ook aangemeld voor het derde seizoen van de M-Cup. De man van de streek wil maar wat graag een opeenvolgende zege behaling in Landen en zijn nieuwe rallywapen (BMW 130i) moet hem hierbij helpen. Deze wagen wist immers twee jaar terug de zege te verzilveren. De concurrentie weze bij deze gewaarschuwd!

Hou alvast 25 februari vrij voor de eerste manche in de Haspengouwse streek. De traditiegetrouwe snelle bochten zorgen ervoor dat piloten die de rechtervoet beneden houden kans maken op een podium. Mits een regenachtige week de rally vooraf gaat, kan ook de modder goed vertegenwoordigd zijn in deze regio.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws