Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Benoit Allart zeker van zijn deelname aan de Herock Spa Rally

Geschreven door  Mrt 07, 2017

Benoit Allart en copiloot Kevin Fernandez hebben goed nieuws: zij zijn zeker dat ze kunnen starten in de Herock Spa Rally met de Skoda Fabia R5. Tijdens de Rally van Haspengouw gingen ze tijdens KP Horpmaal van de weg in een gladde rechtse. Daarbij schoven ze op een talud en ramde ze daarbij een boom die door de impact zelfs brak en over de weg viel. Daarbij liep de Skoda flink wat schade op en was het alle hens aan dek om de wagen te herstellen voor de tweede manche van het BRC.

"Goed nieuws! De Skoda Fabia R5 SAN Mazuin komt zeker aan de start van de Herock Spa Rally met Benoit Allart en Kevin Fernandez. Ondanks de zware schade na de sortie tijdens de Rally van Haspengouw hebben Racing Technology, Wevers Sport, FastBen Allart, Kevin Fernandez en Daniel Allart bergen werk verzet om de wagen te herstellen, en dit in een korte tijdspanne. Afspraak dus volgende week voor een nieuw avontur!"  

Laatst aangepast op Dinsdag, 07 maart 2017 21:20
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws