Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 25 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Sezoens Rally zoekt verenigingen voor inkomposten te bemannen

Geschreven door  Apr 04, 2017

In het weekend van 19 en 20 mei zijn ruim 500 medewerkers in de weer voor de Sezoens Rally. Voor het bemannen van de inkomposten van de klassementsproeven doet RT Moustache een oproep naar lokale verenigingen uit Bocholt, Bree, Peer en omstreken. Een aantal verenigingen zijn hiervoor ieder jaar trouw op post maar bijkomende verenigingen en helpende handen zijn altijd welkom op zaterdag 20 mei 2017!

Een vereniging die mee wil helpen als inkompost, krijgt een vergoeding op basis van het aantal medewerkers. Zij controleren of de toeschouwers een ticket hebben als ze een KP willen bezoeken. Als dat niet het geval is, dienen ze een inkomkaart – algemeen of per KP – te verkopen. Omdat de inkomposten een stuk verwijderd zijn van de actie, geven we wel even mee dat de inkomposten zelf niets van de rally kunnen zien.

Interesse om een centje bij te verdienen voor de kas van de vereniging? Stuur dan een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Later volgt nog een infovergadering voor de geïnteresseerde verenigingen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws