Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Renties, de nieuwe hoofdsponsor voor de Ypres Rally 2018

Geschreven door  Jun 27, 2017

Tijdens de signeersessie voor de start van de 53ste Ypres Rally, presenteerde Superstage op het podium in Ieper prachtig nieuws. De organisator van de Ypres Rally kondigde aan dat de wedstrijd een nieuwe hoofdsponsor heeft voor 2018: Renties. 

Het bedrijf uit Wevelgem werd vier jaar geleden opgericht door Geert Vanneste en zijn zoon Laurent.

Met een vloot van zowat 200 voertuigen, keuze voor elke klant, een onberispelijke service en zorgeloze mobiliteit, biedt Renties voertuigen voor alle doeleinden. Renties beschikt over de nieuwste modellen van de beste merken, zowel voor wagens, bestelwagens, minibussen als vrachtwagens.

Renties is quasi vanaf zijn oprichting betrokken in de rallysport, op dit moment als hoofdsponsor van Polle Geusens en Filip Cuvelier. Laurent Vanneste heeft zelf de geneugten van de rallysport ontdekt als piloot in een Ford Fiesta R2.

Vanaf 2018 is Renties hoofdsponsor en naamsponsor van de Renties Ypres Rally. Dit jaar is Renties ook al een belangrijke logistieke partner.

« We waren onder de indruk van de professionaliteit van de organisatie," vertelt Geert Vanneste. "Dit partnership is een ideale manier om ons bedrijf naambekendheid te geven, aangezien we ons richten op de doelgroep die ook belangstelling heeft in rally. En, een beter uithangbord als de Ypres Rally kunnen we op dat vlak niet wensen."

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws