Print deze pagina

Konvert Fiesta op podium van Omloop van Vlaanderen

Geschreven door  Sep 07, 2017
Niets dan blije gezichten in het Konvert team na afloop van de Omloop van Vlaanderen. Na een lange en moeilijke wedstrijd sloot Konvert piloot Didier Duquesne de wedstrijd af als derde. 
 
“Op vrijdagavond gingen we slapen als vijfde en dat was voor mij al een verrassing. Met Polle Geusens en Pieter-Jan Maeyaert had ik meteen wat speelkameraden in de wedstrijd. Op zaterdagmorgen vertrok ik met de verkeerde banden en dat koste me wat tijd op Passendale, maar vanaf de tweede ronde verliep het super! De wagen ging bijzonder goed en na enkele opgaves van concurrenten konden we de top 3 binnensluipen. Een resultaat waar ik vooraf zeker had willen voor tekenen.”
 
Didier Duquesne en co François Geerlandt kwamen in Roeselare voor het eerst aan de start met de R5 versie van de Fiesta. De piloot uit Aalbeke heeft een groot aanpassingsvermogen en kon een pak meer ervaren piloten achter zich houden. “Al had ik op de Zoning toch ook wel het geluk aan mijn zijde. De wagen schoof in een rechtse bocht weg en ik raakte een van de baan. Gelukkig kon ik zonder schade verder. Achteraf merkten we op dat we een leegloper hadden…”
 
De Rally van Kortrijk is de volgende en laatste wedstrijd van dit seizoen voor het Konvert team. “Kortrijk blijft iets speciaal voor ons, hier ontstond het bedrijf en werd het kantorennet uitgebouwd met als resultaat 70 vestigingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Hopelijk kunnen we, net zoals hier in Roeselare, met Didier terug op het podium,” aldus de marketing verantwoordelijke van Konvert België. 
 
"In die laatste wedstrijd gaan we weer van start met de Fiesta WRC, deze R5 leunt er heel dicht bij aan, maar de WRC is net iets agressiever. En ook voor het publiek is de WRC een meerwaarde,” besluit Didier Duquesne.
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be