Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Stephen Wright rekent opnieuw op Eddy Smeets voor Sezoensrally

Geschreven door  Mei 02, 2018

De laatste drie edities werden ze telkens derde algemeen in de Sezoensrally. De dag na de laatste editie werden meteen plannen gesmeed om opnieuw samen aan de start te komen in 2018. "Ik rij in 2018 een programma à la carte en zet Bocholt op het menu als jij meegaat," aldus Stephen Wright die dus opnieuw op Eddy Smeets rekent om hem te navigeren in zijn Ford Fiesta R5.

Het duo Wright-Smeets is na drie podiumplaatsen op rij inmiddels een gekend team aan de start van de Sezoensrally. Alhoewel de Fabia R5 momenteel dé topwagen is in de categorie komen zij aan de start met de vertrouwde Fiesta R5 die afgelopen winter wel helemaal opgefrist werd. Stephen Wright: "Even hebben we de aankoop van een andere wagen overwogen maar uiteindelijk zijn we trouw gebleven aan de Fiesta R5. Die is deze winter wel volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De kas werd volledig terug in orde gezet bij M Sport en de wagen beschikt nu ook over alle laatste evoluties qua motor en ophanging. Ik heb al tegen Eddy gezegd dat ik dit jaar niet tevreden kan zijn met (nog) een derde plaats... Maar de R5-concurrentie wordt blijkbaar jaar na jaar groter in het Belgisch rallykampioenschap. We gaan alleszins ons best doen om desondanks op het podium te eindigen, liefst een trapje hoger..."

Eddy Smeets: "Alhoewel ik dit jaar de M cup met Mats van den Brand rij, vond ik het netjes om mijn - eerder gegeven - woord ten opzichte van Stephen te houden. Dit team maakt al drie jaar de dure verplaatsing van Ierland naar Bocholt om aan de start te komen van mijn thuiswedstrijd dus is enige loyaliteit wel op zijn plaats. Ik kan jammer genoeg niet in twee auto’s tegelijk navigeren. Onze, inmiddels trouwe, sponsors helpen om de logistiek van Stephen, 4x de overzetboot, diverse vliegtuigtickets voor Stephen en zijn mekaniekers, huurauto en verblijf opnieuw te bekostigen. Maar nieuwe banden zijn gezien de ambitie ook een must maar helaas een dure kostenpost. We zullen echter proberen om in optimale omstandigheden aan de start te komen om de strijd met de Fabia’s aan te kunnen gaan!

 

>> Heb jij ons voor ons een wedstrijdverslag, voorbeschouwing of ons nieuws te melden, ook als organisator? Stuur dit dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en/of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. <<

Laatst aangepast op Woensdag, 02 mei 2018 19:23
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws