Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Bert Coene blikt terug op de Ypres Rally

Geschreven door  Jun 28, 2018

Met nummer 41 op de deuren van de EVO X en Petra De Duytsche in het rechterzitje ging Bert Coene vrijdagavond van start in de Renties Ypres Rally. Op zoek naar een podiumplaats in groep N. De start van de wedstrijd liet het beste verhopen. Maar even later werd deze goede start echter weggevaagd door een klein zeldzaam foutje.

“We waren goed gestart,” vertelt Bert Coene. “Na de openingsproef stonden we dan ook eerste in groep N. De tweede proef werd voor ons geannuleerd. En toen ging het mis. Op de derde proef maakte ik een klein foutje. We kwamen in het grind terecht en schoven hierdoor van de baan.” Dit betekende echter niet het einde van de Renties Ypres Rally voor het G&V Racing Team.

“Onze crew maakte, in samenwerking met Heuvel Motorsport, de wagen opnieuw startklaar. Ze lieten nog maar eens zien dat ze uit het goeie hout gesneden zijn. Merci mannen,” bedankt Bert zijn service team. “Op zaterdag reden we dan een foutloze wedstrijd. Natuurlijk moesten we in de aanvangsfase terug op zoek naar het vertrouwen. Op het einde van de dag was het vertrouwen helemaal hersteld. Zonder mijn foutje op vrijdag hadden we ongetwijfeld op het groep N podium gestaan,” besluit Bert Coene.

Volgende afspraak met het G&V Racing Team in de Omloop van Vlaanderen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws