Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 16 December 2017

logo rally online

006

Ypres Historic Rally Shakedown flitst rallyweekend op gang

Geschreven door  Jun 23, 2016

Boezinge was op woensdagavond opnieuw 'the place to be' voor de rallyliefhebbers en -piloten die de rally vierdaagse in Ieper op gang willen schieten. Aan de publieke belangstelling was het haast niet te merken dat er ook nog zoiets bestaat als voetbal en Rode Duivels, hoewel de aandacht op de markt in Boezinge tussen 21 en 23 uur ook grotendeels naar de grote schermen afweek. De aangekondigde storm en het daarmee gepaard gaande onweer spaarde Boezinge en scheerde rakelings langs de shakedown. Op enkele regendruppels na kon het publiek naast de rallybolides ook genieten van een heuse klank en lichtshow in de wolken. 

Over naar het sportieve dan, want gas werd er alvast gegeven! De meeste toppers tekenden present: Paul Lietaer die z'n Subaru Legacy telkens meer onder de knie krijgt, Didier Vanwijnsberghe en z'n BMW M3 die nu eindelijk goed lijkt te gaan, Wim Soenens en Dirk Depuydt die met hun M3's het spektakel verzorgden, PJ Maeyaert die er dan met zijn Ford nog een schepje bovenop deed, Chris Van Woensel die de Ford Sierra 4x4 leerde kennen, Jonas Langenakens die helaas aan de finish een brandje moest blussen op de Corvette, enz... De testrit werd ook even stil gelegd toen streekpiloot Rudi Dekimpe met 'den otto' uit Eigen Kweek van de baan ging. 

Onze foto's van de shakedown in Boezinge!

Deze avond mogen de moderne toppers zich opmaken voor de shakedown in Nieuwkerke vanaf 18u!

Laatst aangepast op Donderdag, 23 Juni 2016 07:53
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws

Prev Next