Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

BHRC: Robin Maes trekt komend weekend als leider naar Hoei

Geschreven door  Nov 02, 2017

De Condroz Rally is de afsluiter van het Historic Rally Kampioenschap

Robin Maes zal de Condroz Rally echter anders aanpakken dan de andere wedstrijden van het BRC. “We starten in Hoei met 5 punten voorsprong op Stefaan Prinzie, en ons doel is heel duidelijk: zondag de titel vieren!” aldus een gemotiveerde piloot. “We zullen inderdaad niet gaan aanvallen. En om de mechaniek te sparen zal ik bewust iets minder hoog in toeren gaan. Uitrijden is heel belangrijk voor ons, we moeten zelfs niet voor Stefaan eindigen…”

Copilote Joke Van Damme kon zich wegens professionele redenen niet vrijmaken, dus doet de zaakvoerder van de MR Group een beroep op Christophe Declerck die eerder ook reeds de nota’s las in de BMW M3.

Het team heeft een goede voorbereiding achter de rug, al blijft Robin heel aandachtig de weersvoorspellingen volgen. “Zaterdag lijkt het droog te blijven, dat is ideaal voor onze BMW. Zondag zou het gaan regenen en dat is dan weer minder belastend voor de mechaniek."

De 18 proeven van deze 44ste Condroz Rally uitrijden is sowieso de belangrijkste opdracht voor Robin komend weekend. Zondagnamiddag zal het duidelijk zijn dit geslaagd is en of Robin zijn eerste titel kan vieren…

We zien de gele BMW M3 dit jaar nog aan de start van de Rally van Kortrijk, al kan deze wedstrijd ook wel een afscheid worden… “Misschien is het wel mijn laatste wedstrijd...,” lacht Robin die duidelijk nog discreet blijft over de plannen voor 2018.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws