Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Legend Boucles @ Bastogne 2019 op 2 en 3 februari

Geschreven door  Jul 30, 2018

Het is officieel: de Legend Boucles @ Bastogne 2019 gaat door op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 februari. De informatie is officieel gemaakt door het college van Burgemeester en Schepenen van de stad Bastogne.

“Het is goed nieuws voor ons allemaal”, weet Pierre Delettre, organisator van de Legend Boucles @ Bastogne. “We houden het eerste weekend van februari, in lijn met de kalender van het WK Rally. Dat is belangrijk voor het aantrekken van enkele van onze deelnemers, zoals we jaarlijks vaststellen.”

Maar er is nog goed nieuws: de organisatoren van de Legend Boucles @ Bastogne en de Rallye Neige et Glace zijn overeengekomen dat de beide proeven niet meer net na elkaar op de kalender komen. Dat maakt dat mensen met interesse in beide evenementen aan beide proeven kunnen deelnemen.

De Legend Boucles @ Bastogne 2019 is dus goed en wel vertrokken en meer informatie volgt in het najaar en tijdens de wintermaanden… 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws