Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Goeie testsessie Trois Ponts voor Delplace en Degro-Porsche

Geschreven door  Apr 11, 2016

Afgelopen weekend namen Fredericq Delplace en Arne Bruneel met de Degro-Porsche deel aan de ASAF wedstrijd van Trois Ponts. Sinds de wagen is aangekomen in de ateliers van Garage Delplace is er al veel werk verzet maar om de laatste mankementen weg te werken was een testwedstrijd noodzakelijk.

Het resultaat was van ondergeschikt belang, maar het team is toch tweede kunnen eindigen! Onderweg moest het team afrekenen met enkele kleine technische mankementen, maar alles kon dankzij het team van Fredericq Delplace ter plaatste worden opgelost. “Er is nog wat werk, maar zijn duidelijk op goede weg. In de komende dagen gaan we oorzaak van de problemen zoeken en aanpakken zodat we klaar zijn voor de Monteberg.” aldus Fredericq. "Ik ben zelf ook enorm onder de indruk van het potentieel van deze Porsche. De wegligging is super, ook op hoge snelheid is de wagen goed te controleren. Ik heb al wat ervaring met Porsche maar deze heeft me echt heel positief verrast!”

“Ik had ook meteen een goed gevoel naast Fredericq in de wagen,” vult co-piloot Arne Bruneel aan. “Ook het service team weet duidelijk van aanpakken en is zeker even gemotiveerd als wijzelf. Jammer dat er voor de Monteberg geen tijd meer is om de motor te reviseren. De motor heeft al wat kilometers in z’n benen en is onderweg duidelijk wat paarden verloren…"

Nu worden alle voorbereidingen getroffen voor de eerste echte afspraak, de Rallysprint van de Monteberg op zondag 24 april. Zo zal de DEGRO Porsche ook nog een volledig nieuwe livery krijgen.

Foto Jérôme Deskeuvre 

Laatst aangepast op Maandag, 11 april 2016 17:33
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws