Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

David Tinn, Andrew Fenwick en Barry Renwick aan de start in Hannuit

Geschreven door  Jan 26, 2017

De Rally van Hannuit is al jaren een geliefkoosde wedstrijd voor heel wat teams en hun bezoekers. We moeten er dan ook geen tekening bij maken wie zich wil inschrijven er snel bij moet zijn. Ook bij de buitenlanders is de aantrekkingskracht groot want ieder jaar komt er een mooie delegatie aan de start. Uit alle windstreken van het land zaken ze af naar de streek van Haspengouw. Zelfs aan de andere kant van 'The English Channel' is dit geen onbekende rally.

"Met trots mogen we nu al deze drie Britse teams verwelkomen in de Rally van Hannuit. Dit jaar komt de MSA Tarmac vice-kampioen David Tinn aan de start met zijn unieke Proton Satria Super 2500 Millington aan de start. Bij ons weten is dat nog nooit eerder gebeurd. De 55 jarige Brit word genavigeerd door Giles Dykes. Hun laatste kampioenschapwedstrijd, de The Ford Parts Cheviot Stages Rally, werd winnend afgesloten.
Verder zullen Andrew Fenwick en ik weer plaatsnemen in de Proton Satria Super 2000 met de betrachting om een podiumplaats te behalen. Derde teamlid is Barry Renwick. Zijn Proton staat jammerlijk te koop. Maar geen getreur, hij komt net zoals jaar met de spectaculaire Ford Escort voorzien van Millington motor aan de start," aldus Geert.

De Rally van Hannuit gaat door op zondag 12 maart. Op het programma staan 3 maal 4kp's. 

(Foto: Cédric Fourny)

Laatst aangepast op Donderdag, 26 januari 2017 11:26
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws