Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Johan Faes blikt terug op een geslaagd seizoen

Geschreven door  Dec 14, 2015

"Het was een prachtig seizoen!"

We hebben voor heel veel Belgische wedstrijden gekozen. In die wedstrijden kunnen we het verschil nog maken met onze relatief oude EVO 9. Tsjonge, wat was de Sezoens Rally weer geweldig en wat een entourage in de Condroz. We verbaasden vriend en vijand door constant vooraan mee te strijden en zelfs nationale legendes als Patrick Snijers voor te blijven.

Ook in Nederland goede herinneringen

We hebben een prachtige familiedag gehad in Hardenberg tijdens de Vechtdal Rallysprint. Mijn jongste dochter Femke en de beide schoonzoons hebben fysiek mee mogen maken wat rally rijden inhoudt en die herinnering blijft ze nog altijd bij. De GTC was vechten. Heel veel mechanische problemen die uiteindelijk ook niet bij hebben gedragen aan het zelfvertrouwen. Toch ook in deze rally veel plezier gehad en op een aantal plaatsen wederom een visitekaartje afgegeven.

Als je er nooit af gaat, dan ga je niet hard genoeg

Voor supermooie uitslagen moeten we nog leren om niet lek te rijden in België. Dat euvel heeft een paar mooie resultaten in de weg gestaan, maar iedereen weet ondertussen wel dat het tempo er wel in zit bij onze equipe. We hebben voor onze doen ook redelijk veel schade gereden, maar dat geeft aan dat we hard gaan.Je kent de uitspraak: als je er nooit af gaat dan ga je niet hard genoeg. Wij raakten in de Haspengouw een boompje en in de GTC een zandzak. Het ging dus hard.

Het is op dit moment nog volledig onbekend wat we volgend jaar gaan doen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws