Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

De vier topevenementen van Club Superstage

Geschreven door  Dec 16, 2015

Kenotek Ypres Rally als locomotief voor de Historic Ypres Rally, de Rallysprint van de Monteberg en de Aarova Rallysprint

Ook volgend jaar zal Club Superstage zich niet beperken tot de Kenotek Ypres Rally, de Europese klassieker die dit jaar zijn 52ste verjaardag viert. Mooi gespreid over het jaar, organiseert de dynamische club vier topwedstrijden, stuk voor stuk met een eigen karakter, maar telkens met het kwaliteitslabel van Superstage: "the most exciting and safe rally XP".

Rallysprint van de Monteberg - 24 april 2016

Om warm te draaien voor de Europese topweek eind juni, organiseert Club Superstage op 24 april al voor de 44ste keer de Rallysprint van de Monteberg, een wedstrijd die elk jaar een aantal buitenlandse deelnemers aan de start krijgt. Dranouter en natuurlijk de legendarische Monteberg, zijn het zenuwcentrum van deze voorjaarsklassieker. Andy Lefevere was dit seizoen ongenaakbaar in Dranouter.

Kenotek Ypres Rally - 23-25 juni 2016

Het uithangbord van Club Superstage blijft een van de steunpilaren van het FIA European Rally Championship. Eind juni nemen de tenoren van het ERC het op tegen de toppers van het BRC. Wie houdt Freddy Loix van een... 11de zege?

Ypres Historic Rally - 23-25 juni 2016

Boezinge, het pittoreske dorpje is uitgegroeid tot een begrip bij deelnemers aan het Europees kampioenschap Historic Rally (officieel FIA European Historic Sporting Rally Championship). Boezinge is al even vermaard als het rallycentrum in San Remo, de Acropolis en Costa Brava! De Historic-versie van de Ypres Rally, traditioneel met een Europees en een Belgisch luik, is in 2016 al toe aan zijn 24ste editie.

Aarova Rallysprint Oudenaarde - 11 september 2016

De jongste creatie van Club Superstage, de Aarova Rallysprint, werd dit jaar voor de eerste keer georganiseerd. Superstage zette daarmee de rallysport weer op de kaart in Oost-Vlaanderen. De Vlaamse Ardennen zijn een absolute aanwinst voor de sport. Gelet op de hartelijke ontvangst door de overheden en lokale partners en het enthousiasme van de deelnemers, heeft de Aarova Rallysprint het potentieel om uit te groeien tot een begrip, net zoals de andere organisaties van Club Superstage.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws