Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Johan Faes gaat druk 2016 tegemoet

Geschreven door  Dec 22, 2015

Op professioneel vlak...

Dat Johan Faes niet meer weg te denken is uit de rallywereld staat vast, maar ook zakelijk is hij met zijn bedrijf een onmisbare speler op de markt. Vandaar dat Faes zich in het nieuwe jaar richt op het bedrijfsleven en de turbulente ontwikkelingen die daarin veel tijd gaan vergen. Faes belooft wel in 2017 weer terug te zijn op de rallywegen.
“Een sabbatical is normaal gesproken een jaar van rust, maar niet voor mij,” vertelt Faes. “Het lijkt erop dat ik met mijn bedrijf een zeer druk jaar tegemoet ga, en dan in positieve zin. Het is nodig dat ik mezelf hierop volledig ga concentreren. Ik sluit niet uit dat we toch een enkele wedstrijd gaan rijden die ik leuk vind, maar het wordt sowieso geen volledig programma. Ik beloof de rallyfans wel dat ik in 2017 weer terug ben! Met wat? Daar kom ik later op terug.”

Johan Faes is geboren op 3 april 1964 in het Brabantse Reusel. In 1987 richt hij Faes Flightcases op en in 28 jaar groeit zijn bedrijf uit tot een grote internationale onderneming met de naam Faes Group. Naast ondernemen zit ook autosport Faes in het bloed. Al sinds 2000 rijdt Faes rally’s in Nederland en in het buitenland. Eerst onder de naam AFJ Rallyteam en sinds 2005 met het Fabory Rallyteam. Tot drie keer toe eindigt hij als tweede in het Nederlandse Groep N kampioenschap. Met de Mitsubishi Lancer Evo IX behaalt hij diverse goede en mooie resultaten. In 2014 en 2015 rijdt Faes vooral wedstrijden die hij leuk vind en waarin veel uitdaging zit.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws