Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Porsche 997 GT3 van het Degro Rallyteam voorgesteld

Geschreven door  Apr 20, 2016

Onder aanwezigheid van pers en sponsors onthulde het Degro Rallyteam deze avond de vernieuwde Porsche 997 GT3. Met deze bolide zullen Fredericq Delplace en copiloot Arne Bruneel komende zondag deelnemen aan de Rallysprint van de Monteberg. Voor het duo wordt het de tweede wedstrijd met deze wagen, vorig jaar nog in handen van Patrick Snijers. Vorig weekend onderwierp men de wagen al aan een grondige test in Trois-Ponts, waar een tweede plaats behaald werd. Toen stond de wagen nog in zijn maagdelijk witte kleur, maar voor de thuiswedstrijd van navigator Arne kreeg de GT3 een flashy oranje kleedje aangemeten.

In Brasserie De Rare Vos in Loker kwam alvast heel wat volk opdagen om de vernieuwde Porsche te zien. En nadat het doek werd verwijderd waren er enkel positieve reacties. “Na zoveel werk is het fijn om te zien dat de wagen in de smaak valt,” aldus piloot Fredericq Delplace. “Voor mij is het nu belangrijk dat ik de sponsors snel kan bedanken met mooie resultaten.”

Ook copiloot Arne Bruneel was laaiend enthousiast want de afgelopen weken waren bijzonder druk. “Overdag terrassen aanleggen en ’s avonds hielp ik Fredericq waar mogelijk nog met de Porsche. Maar ik heb het er graag voor over! Ik hoop op droog weer voor zondag zodat we ons kunnen meten met de andere streekrijders, het kan een leuke strijd worden met Filip Pyck en Steve Becaert.”

De Porsche GT3 kreeg een volledig nieuwe look met de nadruk op oranje, het kleur van hoofdsponsor Degro. Zowel piloot en copiloot zijn Degro dan ook heel dankbaar voor de samenwerking.

Bekijk meer foto's van de voorstelling hier!

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws