Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Clio 2 Rally Challenge maakt kalender bekend

Geschreven door  Dec 28, 2016

Zes wedstrijden

Eerder schreven we al over de nieuwe 'Clio 2 Rally Challenge' die boven het doopvont werd gehouden. Een kampioenschap voorbehouden voor Renault Clio 2-rallywagens van het type groep N en groep A. Aan dit kampioenschap kunnen zowel Vlaamse als Waalse piloten deelnemen. Er zullen namelijk 3 wedstrijden gehouden worden in Vlaanderen en 3 in Wallonië. Om de kosten te drukken zal er alleen gereden worden op straatbanden van het type Toyo R1R en wordt het gebruik van racing fuel verboden, al is het gebruik van een sequentiële versnellingsbak wel toegelaten. 

De organisatie zal voor de deelnemers een aantrekkelijk pakket samenstellen om de kosten te beperken. Daarnaast kan u in het fantastische “clio-village” terecht voor sfeer en ambiance. Bovendien wordt er voor elke wedstrijd een prijzenpot voorzien voor de winnaars en andere deelnemers. Als kers op de taart mag de uiteindelijke winnaar van de challenge ten slotte deelnemen aan een gratis wedstrijd met een wagen uit het Renault Sportgamma! 

Kalender:

Rallye des Ardennes
Short Rally Monteberg
ORC Rally
Rallye de la Fammene
Rallye de Tournai
Rally van Zuid-Limburg

Stuur een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor de voorwaarden en het reglement. 

 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws