Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Druk programma voor Joachim Wagemans in 2017

Geschreven door  Mrt 29, 2017

Peugeot 208 Rally Cup  

Joachim Wagemans gaat dit jaar een gemengd programma afwerken, met twee manches van het BRC en twee manches van het WRC, maar het hoofddoel in 2017 wordt de Franse Peugeot 208 Rally Cup.

Het niveau in de Franse merkencup ligt ontzettend hoog en is dan ook de ideale leerschool voor jonge talenten. Dit jaar worden er vier asfaltproeven en drie onverhardproeven afgewerkt, een ideaal kampioenschap voor een complete rijder. De bedoeling is om dit jaar verschillende keren op het podium te eindigen en dan op regelmaat een goed eindklassement te rijden. Daarnaast zal de 22 jarige nog de Sezoens Rally en de Kenotek Ypres Rally in België afwerken. Daarbovenop rijdt hij nog twee manches van het WRC: de ADAC Deutschland Rally en Wales Rally GB. Hij heeft dus een druk jaar voor de boeg.

"We hebben een hele nieuwe structuur voor dit jaar en er zijn enorm veel inspanningen en investeringen gestoken in ons project. Vanaf dit jaar doen we ook alles zelf. We hebben onze eigen servicetruck en eigen serviceteam. We pakken de ervaring van vorig jaar mee om zo op een hoger niveau te strijden dit jaar. Ik krijg ook een nieuwe corijder, Anton Dupan, die al even ambitieus is als ik. We kijken beiden uit naar dit nieuwe seizoen. Onze samenwerking begint volgende vrijdag op een korte test waar we nog eens alles fijn zullen afstellen voor de eerste westrijddag van 2017. Dat wordt de opener van het Franse onverhardkampioenschap, de Terre des Causses," aldus Joachim.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws