Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

SpaItalia 2018: Rallywagens in de schijnwerpers

Geschreven door  Mei 02, 2018

Lancia Stratos, 037 of Delta. Fiat 124, 128 of 131 Abarth. Alfa Romeo Giulietta, Giulia Sprint of GTV6. Ferrari 308 GTB, Autobianchi A112 Abarth… Italië heeft een indrukwekkend aantal racebolides voortgebracht. Sommige daarvan hebben hun stempel gedrukt op de autosport, meer in het bijzonder op de rallysport.

Als eerbetoon aan die wagens, en om u de kans te geven ze te (her)ontdekken, heeft SpaItalia 2018 de Italiaanse rallywagens als centraal thema gekozen. Deze legendarische auto’s kregen tijdens hun bestaan te maken met modder, sneeuw, ijs, onverhard en veel stof, maar op zondag 17 juni krijgen ze het biljartvlakke asfalt van het mooiste circuit ter wereld voor de wielen geschoven. Het wordt zeker en vast een memorabele dag.

Voor zijn 16de editie opent SpaItalia dus een belangrijk rallyhoofdstuk, maar er zal nog veel meer charme uit het land van Dante aanwezig zijn, zowel op mechanisch vlak (op twee én vier wielen), als op gastronomisch en muzikaal gebied. Kortom, heel Italië zal die dag in Spa-Francorchamps vertegenwoordigd zijn, en er wordt alles uit de kast gehaald om het hele gezin te entertainen, onder andere dankzij de talrijke animaties!

Voor de eerste keer worden er ook circuitdopen met een Ferrari aangeboden, in samenwerking met het bedrijf Ô Paradis. Een sensationele ervaring op de prachtige Ardense omloop en met een uitzonderlijke bolide, en dat 15 minuten lang… Om van te dromen, toch?!

 

>> Heb jij ons voor ons een wedstrijdverslag, voorbeschouwing of ons nieuws te melden, ook als organisator? Stuur dit dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en/of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. <<

Laatst aangepast op Woensdag, 02 mei 2018 11:54
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws