Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Cris Algoedt blikt terug op de Rally van Staden

Geschreven door  Nov 30, 2014

De zon gaf niet thuis zoals andere jaren wel het geval was in en rond Staden.Het wisselvallige weer zorgde dan ook voor moeilijke banden keuzes. Het verder ontdekken en afstellen van de Danneels 1M was de boodschap.

KP Staden lag er verraderlijk glad en vuil bij, wat trouwens ook het geval was voor de volgende twee KP’s. Een 35ste tijd was ons resultaat in die éérste KP. Na de éérste ronde stonden we op een 27ste plaats algemeen, wat gezien de omstandigheden een goede tussenbalans was. De 2de ronde werd op een nat parcours gereden waar Cris besloot geen risico’s te nemen. Terug op service werd door het team van Karel Bril de BMW verder afgesteld en vertrokken we voor de derde ronde met een hardere afstelling. Naar de tijden werd niet gekeken en het publiek vermaken was het doel. Gezien de talrijke dwarse foto’s en beeldmateriaal dat we ontvingen werd dit ruim gesmaakt.

De laatste ronde werd aangevat op een 23ste plaats algemeen. Het parcours lag er iets droger bij maar nog altijd verraderlijk vettig en vuil. Naar het einde toe maakten we toch nog progressie. We sloten af op een top 20 plaats algemeen en een 13de plaats in de sterk bezette divisie 3. 

De Danneels 1M beloofd een plezierige en betrouwbare wagen te worden met nu 200 wedstrijdkilometers heeft er nog geen sleutel op gestaan. Wij bedanken sponsor, supporters en sympathisanten voor hun onvoorwaardelijke steun. Een speciaal dankwoord voor het service team van KB-Racing. De volgende rally op het programma is de Omloop Van Vlaanderen in Roeselare op 5 en 6 september.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws