Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Leo van der Eijk zet zich in voor ALS-patiënten

Geschreven door  Nov 30, 2014

In samenwerking met de Stichting ALS organiseert KNAF Talent First rallycoureur Leo van der Eijk op 28 augustus een speciale drift dag in Emmen. Het doel van deze dag is om ALS-patiënten en hun familie in het zonnetje te zetten en een onvergetelijke dag te bezorgen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door TTT Emmen, Driftcursus.nl en Rensco autobelettering.

Toen Leo een aantal maanden geleden benaderd werd door de Stichting ALS met de vraag of het mogelijk was om een race-evenement voor patiënten en hun familie te organiseren, hoefde hij hier niet lang over na te denken. "Het is heel fijn dat je op deze manier deze mensen een geweldige dag kunt bezorgen. Voor mij is het maar een kleine moeite en als je dan ziet hoeveel ze ervan genieten dan is dat meer dan de moeite waard."

Het driften, waarbij de coureur probeert om in een zo vloeiend mogelijke manier de auto zijwaarts door de bocht te sturen, vindt plaats op het Test Track Thedinga (afgekort TTT) in Emmen en duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. De hoofdgasten van deze dag zijn dus de ALS-Patiënten, die samen met familie en vrienden de hele dag in de watten worden gelegd. 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws