Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXioN Omloop van Vlaanderen: Guillaume Dilley op zoek naar kostbare punten

Geschreven door  Nov 30, 2014

Guillaume Dilley rekent op de ervaring van Lara

Na een uitstekende start van het seizoen met drie opeenvolgende overwinningen, leek Guillaume Dilley op de Junior-titel af te stevenen, maar ondertussen liet de Brusselaar twee blanco scores noteren. In de Sezoens Rally bleef Guillaume afwezig omdat hij op dat moment in de Rally van de Azoren actief was, terwijl de Peugeot-piloot zich in Ieper liet verrassen.

Toch staat Dilley nog steeds aan de leiding in het Junior BRC, al bedraagt zijn voorsprong nog amper 2 puntjes. Met zes resultaten die in rekening worden gebracht, heeft de Brusselaar zijn jokers al gebruikt en kan hij zich geen foutje meer veroorloven. Daarom werd Lara Vanneste, opgegroeid in Roeselare, aangetrokken als copiloten.

In het kampioenschap wordt Dilley op de voet gevolgd door Stijn Pacolet, die in Ieper ook pech had, en Amaury Molle. De 4de en 5de plaats zijn in handen van Guillaume de Mevius en Stephen Wright, twee concurrenten van Dilley in de Peugeot 208 Rally Trophy. Naast Rino Beernaert met een Peugeot 208 R2, zal de zwaarste concurrentie voor de R2-piloten komen uit de Ford Fiesta Sport Trophy, die in Roeselare het 15-jarig bestaan van de Ford promotieformule viert, onder andere met een optreden van Miss België 2002 Joke Van de Velde aan het stuur van een Ford Fiesta als openingswagen.

Vooraan bij de Fiesta's verwachten we Adrian Fernémont en Thibault Radoux, maar ze moeten uitkijken voor Kevin Van Deijne, want de jonge Nederlander zit na de WK-manches in Finland en Duitsland goed in het ritme. De Belgische Ford-piloten zijn alvast een goede referentie voor Gert-Jan Kobus, de jongere broer van Hermen, die voor de eerste keer in ons land aan de start komt met een Fiesta R2.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws