Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Linter wordt Short Rally van Linter

Geschreven door  Nov 30, 2014

De Rally van Linter heeft het al enkele jaren moeilijk om een goed gevulde deelnemerslijst aan te bieden. Dit jaar kwam daar nog eens bij dat er ook niet genoeg baanposten werden gevonden om op de drie KP's de veiligheid te kunnen garanderen. De organisator zag zich dan ook genoodzaakt om een oplossing te zoeken. De wedstrijd afblazen was alvast géén optie.

"Na rijp beraad hebben we besloten om de Rally van Linter om te vormen tot de Short Rally van Linter. Onder meer het tekort aan baanposten dwingt ons tot deze beslissing. Er zullen nu 5 ronden van 2 KP's gereden worden, goed voor 73,5 km KP. Het inschrijvingsbedrag zal dan ook 160 euro bedragen i.p.v. 240 euro. De starttoelating aan de VAS, te betalen aan de inschrijvingstafel tijdens de administratieve controle, zal nu 125 euro bedragen i.p.v. 187 euro. De totale inschrijving zal dus 285 euro bedragen i.p.v. 427 euro."

"De inschrijvingen worden dan ook verlengd tot woensdag 10 september om 12 uur, die avond zullen om 20 uur de wedstrijdnummers bekend gemaakt worden. "Wij hopen dat deze beslissing nog verschillende deelnemers over de streep kan trekken om toch te komen deelnemen zodat we toch nog een goed deelnemersveld bij elkaar krijgen. Voor meer info kan je mailen naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.."

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws