Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

De Ridder wint de Junior Award in ConXioN Omloop van Vlaanderen

Geschreven door  Nov 30, 2014

Zoals na elke manche van het Belgian Rally Championship werd ook na de ConXioN Omloop van Vlaanderen een jongere extra in de bloemetjes gezet op basis van zijn verdienste in de wedstrijd. De meest opvallende prestatie van een Junior zagen we deze keer niet in het Junior BRC, waarin Guillaume Dilley en Stephen Wright, twee piloten die eerder dit jaar al een Award wonnen, voor de overwinning streden, maar wel in de traditionele standaardklasse. De 21-jarige Guillaume De Ridder domineerde de strijd in N4 met zijn Mitsubishi Lancer Evo9 Gr.N voor gevestigde waarden als Filip Pyck en Johan Faes.

De jonge piloot uit Nijvel is dit seizoen bezig aan zijn tweede seizoen in de rallysport. Dankzij deze Junior Award zal Guillaume De Ridder een gratis inschrijving krijgen voor de East Belgian Rally, de volgende manche van het BRC in Sankt-Vith.

"Het niveau in deze wedstrijd lag erg hoog. We waren constant in gevecht met de Nederlanders Van Ballegooijen en Faes en met Filip Pyck, vorig jaar nog Gr.N-kampioen. De wedstrijd is uitstekend verlopen en zaterdagnamiddag konden we afstand nemen. Ik ben enorm verrast dat we de Junior Award winnen, maar vooral ook erg blij, want een dergelijke erkenning doet deugd."


Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws