Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 24 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Nu al bijna vol huis voor 6 uren van Kortrijk

Geschreven door  Nov 30, 2014

Luttele dagen na het openen van de inschrijvingen is de 22ste editie van 6 uren van Kortrijk al zo goed als zeker van een vol huis. De organisatie, die verzorgd wordt door Autostal Groeninghe, wordt duidelijk gesmaakt, want ongeveer 120 deelnemers schreven zich al in, waardoor de laatste plaatsjes nu al gegeerd goed zijn. Eerder maakten we al bekend dat deze editie gespreid wordt over twee dagen, met één klassementsproef op zaterdag 21 november en twaalf proeven op zondag 22 november.

Gevoel van waardering

Vorig jaar keken rallyfans en –teams enorm uit naar de 21ste editie. Dat de rally na ruim 25 jaar terug op de kalender stond, zorgde voor heel wat interesse en enthousiasme. Een eerste uiting van die hype werd duidelijk toen het inschrijvingsformulier online werd gezet. Na minder dan een weekje zaten we aan onze maximumbezetting. Na het enorme succes van vorig jaar was het dan ook uitkijken hoe snel de inschrijvingen dit jaar zouden binnenlopen.

Eerder deze week, op 1 oktober, verschenen alle formulieren op onze website www.rallykortrijk.be en al snel werd duidelijk dat we grote succes van vorig jaar zouden evenaren. Dat stemt ons als organisatie bijzonder gelukkig. Het is een blijk van waardering voor al het zware werk dat we vorig jaar hebben verzet. De talloze complimentjes en ondersteuningen lijken duidelijk niet uit de lucht gegrepen, getuige de vlotte stroom inschrijvingsformulieren die we ook nu weer mogen ontvangen. Autostal Groeninghe noteerde na een dag al 75 inschrijvingen en dat aantal dikte snel aan. We kunnen nu al zeggen dat we naast een kwantitatief, ook een kwalitatief sterk deelnemersveld kunnen voorschotelen. Er blijven nog een aantal plaatsen over, dus snel zijn is de boodschap.

Affiche

Inmiddels heeft Autostal Groeninghe ook een gloednieuwe affiche klaar. “We waren heel trots op onze affiche van vorig jaar. Er werd dus vrij snel beslist dat we opnieuw een unieke locatie moesten vinden voor de 22ste s editie. Dit is toch de “6 uren van Kortrijk”, dus wat past beter dan de Broeltorens? Wie Kortrijk zegt, zegt Broeltorens”, klinkt het bij de organisatie.

Op de affiche pronkt ook nog de Porsche GT3 van Mathias Viaene. “Sinds dit jaar is Fuchs, een trouwe partner van Viaene, onze hoofdsponsor. De Porsche is één van de meest attractieve wagens van het moment met een monsterachtig en vooral tijdloos geluid. We zijn dan ook trots om met deze wagen en partner te mogen uitpakken op onze affiche.”

Autostal Groeninghe zorgde ook voor een Franstalige affiche. “We leunen aan bij Wallonië en Frankrijk. We willen dus zeker onze Franstalige fans niet in de kou laten staan. Onze affiches zullen dus ook over de taal- en landsgrens te zien zijn!”

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws