Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 16 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Nieuwe datum voor GTC Rally

Geschreven door  Nov 30, 2014

De GTC Rally 2014 ligt nog vers in het geheugen, maar ondertussen werkt de organisatie al aan de editie van 2015 van de Zuid-West Brabantse klassieker. We kunnen nu al bevestigen dat de GTC Rally niet meer in de zomervakantie verreden zal worden. De wedstrijd keert terug naar zijn roots en zal verreden worden op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2015.

Terug naar oktober

Na een aantal jaren verreden te zijn in juli, keert de GTC Rally in 2015 terug naar begin oktober. Er zijn verschillende redenen voor die kalenderwijziging. De zomer bleek niet ideaal om te kunnen rekenen op voldoende vrijwilligers en officials, terwijl ook veel deelnemers in die periode liever met het gezin genieten van het mooie weer.

De terugkeer naar oktober maakt de GTC Rally bovendien weer een stuk selectiever. De wegen liggen er in die periode verraderlijk glad bij, de 'Nacht van Achtmaal' kan door de vroege duisternis vroeger ingepland worden en de teelt van gewassen ligt in die tijd van het jaar grotendeels stil, zodat omwonenden niet gestoord worden in hun werkzaamheden.

Sportieve ambitie

Op sportief vlak werd de nieuwe datum op 9 en 10 oktober gekozen omdat deze datum ideaal past in de kalender van het Nederlands kampioenschap, maar ook en vooral omdat deze datum de organisatie meer mogelijkheden biedt om zijn internationale ambitie waar te maken. Daarover binnenkort meer...

De datum is immers niet het enige wat zal veranderen in 2015. De organisatie werkt volop aan de route en het tijdschema voor de volgende editie van de GTC Rally. Tegen eind november hopen we hierover meer te kunnen aankondigen.

Evenement op topniveau

De GTC Rally zal in 2015 de lat weer een beetje hoger leggen. Op die wijze groeide de oorspronkelijke BAC Rally, gecreëerd door enkele enthousiaste rallyliefhebbers, uit tot de GTC Rally, een van de Nederlandse topevenementen in de rallysport. 2015 wordt het begin van de volgende ambitieuze fase...

Kijk voor informatie en foto’s van voorgaande jaren op www.gtcrally.eu 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws