Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

6u van Kortrijk: Patrick Snijers aan de start met Ford Fiesta R5

Geschreven door  Nov 30, 2014

De Zes Uren van Kortrijk lijkt dit jaar nog interessanter te worden dan de editie van vorig jaar. Al heel wat namen zullen hun opwachting maken en onder hen ook Patrick Snijers. Samen met copiloot Arne Bruneel en sponsor Degro Grondwerken brengt hij een Ford Fiesta R5 aan de start.

Het wordt de wagen van J-Motorsport die dit jaar in handen is van Cedric Cherain in het BK. "Al sinds deze zomer zijn we bezig met een project om in Kortrijk te rijden met een R5," wist Arne ons te vertellen. "Onze voorkeur ging naar de Fiesta R5+ van J-Motorsport, maar Yves Bruneel heeft 30 minuten voor ons kunnen bevestigen aan J-Motorsport."

Vandaag is de deal volledig rond en is er een contract met J-Motorsport getekend. "Dit project is mogelijk dankzij DEGRO die ons ook voor dit project zal steunen. Jammer genoeg is het geen R5+, maar we gaan ons zeker niet laten kennen. Het zal niet eenvoudig zijn want ook Bernd Casier en Vincent Verschueren zullen waarschijnlijk met hun R5 aan de start staan in Kortrijk."

De Fiesta R5+ waarmee teambaas Jourdan Serderidis reed tijdens de Rally van Luxemburg zal dus in handen zijn van Yves Bruneel. Met nog meer dan een maand te gaan zullen ongetwijfeld nog een pak mooie namen bekend raken. Vier Porsche's werden alvast bevestigd voor Timothy Van Parijs, Matthias Viaene, Bernard Munster en Jochen Claerhout.

www.rallykortrijk.be

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws