Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Meer info over de Rally van Sint-Truiden

Geschreven door  Nov 30, 2014

Op 2 weken voor de Rally van Sint-Truiden en de Trudo Regularity zitten zit het team van Bruno Vandeput aan 35 inschrijvingen voor de rally en 9 inschrijvingen voor de regularity. Om een (short) rally niet verlieslatend te maken zijn er minimum 60 deelnemers nodig, een aantal dat ze zeker nog hopen te bereiken en liefst nog veel meer. 

"We willen de zaken niet dramatiseren maar na het financieel debacle van de Short Rally van Linter (49 deelnemers in totaal) kunnen wij ons geen tweede verlieslatende wedstrijd op rij veroorloven. Indien dit toch het geval zou zijn zullen wij genoodzaakt zijn om het organiseren van regionale rally's in Limburg en Vlaams-Brabant voor bekeken te houden," steekt Bruno van wal.
 
"Aangezien wij momenteel nog de enige inrichter zijn van regionale rally's in deze 2 provincies zou dit het einde betekenen voor de regionale rally's in Limburg en Vlaams-Brabant. Dit zou voor de regionale rallysport en de talrijke streekpiloten in deze 2 provincies een heel kwalijke zaak zijn. Wij hopen dan ook om toch nog de nodige deelnemers aan te trekken om de Rally van Sint-Truiden en de Trudo Regularity tenminste niet verlieslatend te maken, zodat er ook in 2015 en daarna nog regionale rally's ingericht worden in Limburg en Vlaams-Brabant."
 
"Er is ook nog positief nieuws te melden: 2 weken voor de proef hebben er zich reeds voldoende baanposten en stewards gemeld. Ik wil hierbij ook nog mee geven dat we met enkele andere projecten bezig zijn om in de toekomst bijkomende regionale rally's in Limburg en Vlaams-Brabant te organiseren. Hopelijk zijn het werk en de inspanningen die we hiervoor al geleverd hebben niet voor niets geweest."

Wij hopen van harte dat Bruno en zijn voltallige ploeg de nodige deelnemers bij elkaar krijgen. Daarom doen we dan ook een warme oproep aan piloten om af te zakken naar Velm voor een uitdagende wedstrijd, die trouwens altijd perfect is georganiseerd. Misschien een tip voor zij die op de reservelijst staan van de 6u van Kortijk: zak gewoon af naar Velm...

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws