Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 16 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Haspengouw opent opnieuw het BRC 2015

Geschreven door  Nov 30, 2014

Voor het bestuur en de medewerkers van de Rally van Haspengouw is rally niet zomaar een sport … het is een passie! De passie van elk van hun wordt vertaald in een organisatie voor de deelnemers, voor de toeschouwers en sympathisanten van deze mooie sport. Daarom zijn zij terecht fier om het Belgisch rallykampioenschap 2015 opnieuw te mogen openen. 

Het evenement gaat door op vrijdag 27 en zaterdag 28 februari 2015. Traditioneel begint men op vrijdag om 8u aan de verkenningen. Op zaterdag gaat de wedstrijd van start om 8u op het podium in Domein ’t Park in Landen (Hannuitsesteenweg). De online-inschrijvingen worden tegen half januari geopend voor de deelnemers van het BRC-, Historic en Criteriumkampioenschap. Vanaf dan is ook het wedstrijdreglement beschikbaar.

Het parcours werd licht hertekend tegenover vorige jaren maar de klassiekers zijn gebleven zoals Kp Walshoutem (100% verhard), Gelmen (95,2% verhard), Halle-Booienhoven (93,6% verhard) en KP Zepperen (55% verhard). Later volgt hierover meer info.

"Wij wensen alvast alle rallysportfanaten en hun familie Fijne Kerstdagen en op alle vlakken een succesvol 2015!" aldus de organisatie.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws