Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 24 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Legend Boucles: Veel aandacht van de televisie

Geschreven door  Nov 30, 2014

 

We zijn vier weken verwijderd van het einde van de inschrijvingen van de Legend Boucles en naderen zo stilaan de 200 deelnemers. De wedstrijd heeft uiteraard plaats op 20 en 21 februari en het team van de RAC Spa doet er ondertussen alles aan om het eerste grote autosportevenement in ons land zo sterk mogelijk te laten plaatsvinden.

Zo zal de Tv-coverage meer dan ooit hoge toppen scheren, met onder meer een nieuwe samenwerking met de RTBF. Er zullen bijdragen zijn in de uitzendingen Auto Mobile en Week-end Sportif en ook een live op zaterdag behoort tot de mogelijkheden.

Ook met Motors TV zal er weer samengewerkt worden, waardoor de Legend Boucles ook buiten de landsgrenzen in de kijker zal staan. Naast de live-uitzending van een RT, volgt er later ook een samenvatting van maar liefst 52 minuten.

TV Luxembourg neemt de rol van Télévesdre over en zal samen met RTC Liège de rechtstreekse uitzending voorzien van de RT in de categorie Legend op zaterdag 21 februari. De live gaat op antenne voor 6 zenders, waaronder TV Lux en RTC Liège, maar ook Télévesdre en dus Motors TV, waardoor in meer dan 20 landen ons event op de buis komt. Ook via de live streaming op de site www.racspa.be kan u alles volgen.

De deelnemers in de Classic worden niet vergeten, met een opname op hetzelfde deel van de proef, en de beelden daarvan zijn later te zien in een speciale uitzending over de Legend Boucles®, terwijl ze tevens live gaan op de site. 

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws