Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Ive Van der Aa stapt over naar een BMW

Geschreven door  Nov 30, 2014

Na het mooie resultaat dat we behaalden in de Short Rally van Kasterlee zijn we aan de slag gegaan om een vervolg te kunnen breien en nog enkele wedstrijden van seizoen 2014 te kunnen rijden. Al snel was er een partner gevonden die graag wou intekenen voor seizoen 2015 in het criterium, dit met de Citroën C2 van XLT. Na enkele gesprekken met beide partijen werd er gekozen voor de aankoop van de wagen. Spijtig genoeg is de sponsordeal op het laatste ogenblik afgesprongen. Dit had tot gevolg dat zo goed als het gehele budget voor 2015 in het water was gevallen.

Hierdoor moesten de gemaakte plannen worden herzien en werden de hoofden bij elkaar gestoken. Waar willen we naartoe en vooral met wat? Aankoop van een reeds bestaande rallywagen of volledig vanaf 0 starten? Kortom, veel om over na te denken.

Eind 2014 werd dan beslist om over te gaan tot de aankoop van een BMW E36 coupe. 2015 zal voor ons dienen om de wagen op te bouwen. Deze tijd zullen we hard nodig hebben, vanwege onze professionele activiteiten die veel tijd opslorpen. Met de komst van de nieuwe M-Cup in het BK treft zich een mooie opportuniteit om er te staan tegen 2016. Hopelijk kunnen we hiervoor nog een paar extra partners aantrekken, doch het is een zware zoektocht, mede vanwege het gebrek aan rally’s in de regio.

Binnenkort zal de opbouw van de wagen gevolgd kunnen worden op een nieuwe facebookpagina. Afspraak op de eerste rally van seizoen 2016!? Al sluiten we niet uit dat we – indien zich een mooi voorstel voordoet – misschien wel eens aan de start zullen staan van een rally komend seizoen.

Laatst aangepast op Zondag, 30 november 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws