Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 22 November 2017

logo rally online

006

ERT beleeft amusante testdag in Malmedy

Geschreven door  Nov 30, 2014

Een hechte groep vormen, goed op elkaar ingespeeld zijn en vooral amuseren. Dat zijn dé sleutelwoorden die gisteren centraal stonden in het ERT. Het team rond piloot Jimmy Taveirne kreeg gisteren de opgefriste Mitsubishi Evo IX terug uit de stallen van Piet Van Hoof. Deze werd meteen aan een test onderworpen op het besneeuwde circuit van Malmedy.

Niet per sé de test stond centraal, maar vooral de amusementsfactor. Iedereen die deel uitmaakt van het team moest zich optimaal kunnen amuseren ondanks de koude omstandigheden in de streek rond Spa-Francochamps. Iedereen kon wel goed opgewarmd worden dankzij de catering van Eric D’hoop, maar ook de rondjes op het circuit in de Evo’s deden de hartslag van menig teamleden de hoogte in gaan.

Wouter Muylle vertelt: “We hebben een fantastische teambuilding achter de rug. Iedereen heeft zich geamuseerd en dit was toch zeer belangrijk. We willen op deze manier aantonen dat iedereen in ons team een onmisbare schakel is in onze ketting. De sneeuw bemoeilijkte de omstandigheden enigszins maar ook dit kwam de sfeer alleen maar ten goede.”

Ondanks het parcours enorm moeilijk te berijden viel, en kleine foutjes snel afgestraft werden, toonde de data van de Mitsubishi enkel positieve signalen. “De wagen is volgens mij heel wat sneller dan voorheen maar dit was moeilijk te bepalen gezien de weersomstandigheden.” Vertelt Jimmy. “Het belangrijkste is dat het team perfect draaide en dat ondanks alle probleempjes iedereen een superdag gehad heeft. Als de wagen dit niveau dit seizoen kan volhouden gaan we een superseizoen tegemoet!” Aldus de friturist uit Roeselare.

De wagen stond nog volledig in het grijs, de nieuwe livery zal voor het publiek te zien zijn vanaf het ERT Smulweekend op 7 en 8 maart! Kaarten zijn nog steeds te verkrijgen via 0492/75 43 09.

Laatst aangepast op Zondag, 30 November 2014 00:00
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws

Prev Next