Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Team Printing Feys goed vertegenwoordigd in 6u van Kortrijk

Geschreven door  Nov 17, 2015

Dit weekend is het weer zover ! De rally 6u van Kortrijk is na twee edities reeds een begrip geworden in de Belgische rallywereld. Deze afsluitende wedstrijd van het regionale rallykampioenschap vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 en zondag 22 november en kan ook nu weer op een gevarieerd en goed gevuld deelnemersveld rekenen. Het belooft ook dit jaar weer een spannende editie te worden, het parcours strekt zich uit over liefst zes verschillende klassementsproeven, waarvan de twee eerste op zaterdagavond worden verreden. Op zondag staan opnieuw drie lussen van telkens vier klassementsproeven geprogrammeerd.

Printing Feys staat bekend om zijn trouwe steun aan voornamelijk regionale piloten die hun sporen hebben verdiend. Drie teams zullen dit jaar de start nemen in de huiskleuren van Printing Feys: de immer spectaculaire Paul Lietaer met zijn Historic Subaru Legacy, Bernd Casier en Geoffrey Vander Schelden allebei met een Ford Fiesta R5. De drie teams zullen strijden om de ereplaatsen in Kortrijk, in Historic ofwel bij het moderne geweld.

Paul Lietaer heeft aan zijn Subaru Legacy inmiddels een trouwe bondgenoot wat hem alle kansen geeft op een hoge klassering in de algemene uitslag. Bernd Casier zal er ook deze editie weer alles aan doenom zijn thuisrally te winnen. Vorig jaar moest hij nipt de zege laten aan Vincent Verschueren die hem met amper zes seconden voor bleef. Bernd woont langs de klassementsproef van Bellegem en is er dan ook op gebrand om revanche te nemen. Geoffrey Vander Schelden tenslotte zal in Kortrijk zijn R5- debuut beleven. Hij is vastbesloten om zij n ervaring met de Fiesta R200 in de twee voorgaande edities te benutten. “De eerste ronde wordt het vast wat wennen aan de krachtige 4x4 van J-Motorsport, daarna willen we graag in de buurt komen van onze rechtstreekse concurrenten” aldus Geoffrey.

Net als voorgaande edities zal het centrum van Kortrijk opnieuw bruisen van de sfeer op 21 en 22 november. Het rallycentrum met de grote tent is opnieuw op de Grote Markt gevestigd, wat garant staat voor een hoge publieksopkomst. De rally start op zaterdag 21 november omstreeks 17u met de nieuwe klassementsproef ’t Hoge en vervolgens de showproef in Moeskroen. Op zondag worden de proeven van Kooigem, Bellegem, Tombroek en Aalbeke verreden. Het einde van de wedstrijd is voorzien omstreeks 16u45.

Laatst aangepast op Dinsdag, 17 november 2015 16:57
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws