Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Deruyter - Degryse met Fiesta R2 EcoBoost in RS Moorslede

Geschreven door  Jan 04, 2016

Bjorn Deruyter en Nick Degryse gaan ook dit jaar terug samen in een rallywagen kruipen. Vorig jaar had het duo ook mooie plannen, maar door problemen met hun Citroën Saxo draaide het anders uit. "2015 verliep niet zoals gewenst daar we wouden starten in de rallysprinten van Moorslede, Monteberg en eventueel Oudenaarde met de Saxo..."

"Nog voor de start van de RS in Moorslede liep het mis, de auto marcheerde niet naar behoren en we beslisten om niet te starten. Toen Bjorn in Tielt na problemen op de shakedown in de wedstrijd al vroeg de handoek moest werpen, besloten we om maar 1 keer samen op pad te gaan in 2015. Maar, dan wel met een Fiesta R2 tijdens de RS van de Monteberg. De samenwerking beviel ons uitermate en zo onstonden er al vlug plannen om er een vervolg aan te breien."

"Dit vervolg komt er in de thuisbasis van gelegenheidsco Nick Degryse die al geruime tijd wenste deel te nemen aan zijn thuiswedstrijd de RS van Moorslede. Oorspronkelijk was het de bedoeling om terug deel te nemen met de Fiesta R2, maar door extra inspanningen van onze partners kunnen we aan de start verschijnen met de nieuwste generatie Fiesta R2 EcoBoost. We hopen dat 2016 een beter jaar word op rallyvlak voor Bjorn en dat hij de goede tijden van in ieper voor zijn opgave kan bevestigen," aldus Nick.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws