Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 25 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Mitch Van Oplynes gaat in 2016 voor de titel in zijn klasse

Geschreven door  Jan 31, 2016

Voor het nieuwe seizoen 2016 willen Mitch Van Oplynes en Benny Aeck het over een andere boeg gaan gooien en onmiddellijk een gooi doen naar een eventuele titel in hun klasse, namelijk de klasse 2C.  Dat 2015 reeds een goed jaar was voor deze combinatie bleek uit de talloze succesvolle prestaties van dit team met nl. een klasse zege in zowel de rally de 12 Uren van Wervik, de rally van Staden en de rally van Kortrijk.  Hiernaast waren er ook nog een tweede plaats in de ORC-Canal Rally en in de Hemicuda rally in koekelare.  De enige wedstrijd waar men niet aan de finish kwam was de TBR-rally van Roeselare die volgend jaar een RS wordt.

Het is de bedoeling van het team om deel te nemen aan het volledige kampioenschap, beginnende met de RS van Moorslede, waar het team reeds ingeschreven staat, gevolgd door de RS van de Monteberg, de ORC-canal Rally en de rally de 12 Uren van Wervik.  Hierna zal er een balans worden opgemaakt in functie van het kampioenschap en zal er worden beslist of het nog de moeite loont om verder te doen met de rest van het kampioenschap of dat men eerder à la carte zal rijden.
Om ons wat te steunen om onze doelstellingen van volgend jaar te verwezenlijken, zijn jullie allen welkom op ons jaarlijks kippenfestijn die zal doorgaan op 13 februari 2016 en dit in het CC te Dikkebus waar jullie kunnen genieten van een heerlijke kip aan het spit met frieten en groentjes én met een gratis aperitief aan de ingang.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws