Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Bernd Casier aan de start in RS Moorslede met Fiesta R5

Geschreven door  Feb 07, 2016

Rallyteam Deruyter – Degryse stunt met komst van...

Na eerder bericht dat Bjorn Deruyter en Nick Degryse zouden starten in Moorslede met een Ford Fiesta R2, werd er nog naarstig verder gezocht naar budget en een project om stevig uit te pakken tijdens de 15de Rallysprint van Moorslede. "We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we na ons harde werk van de voorbije weken en maanden kunnen bevestigen dat we niemand minder dan Bernd Casier aan de start kunnen brengen met de Fiesta R5."

In dit project neemt Bjorn plaats in de Fiesta R2, niet met Nick naast zich maar zijn trouwe copiloot Maxime Bostyn voor wie dit eveneens een thuiswedstrijd is. Nick zal daarentegen de nota’s lezen voor Bernd in de R5. "Wij kijken enorm uit naar deze ervaring als team en zijn dan ook bijzonder trots dat al onze inspanningen beloond worden. Graag bedanken we dan ook onze partners die dit allemaal mee mogelijk maakten: Degro’s Trofeeshop (Moorslede), Kristof Natuurlijk (Beselare), West-Clean (Moorslede), DD-Design (Moorslede), Timmerwerken Van Meenen (Merkem), Electro & Ventilatie Jan Dewulf (Zonnebeke), Dakwerken Deruyter (Beselare), Veiligheid & Signalisatie May Fly (Beselare), Garage Vandergucht (Beselare), Brico Ieper, Plastic Dekeyser (Zonnebeke) en Boekhoudkantoor Alaska (Ieper – Kortrijk)."

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws