Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Andere datum en veel nieuwigheden voor 6u van Kortrijk 2016

Geschreven door  Feb 17, 2016

De 24ste editie van de 6 uren van Kortrijk vindt dit jaar plaats op 26 en 27 november. Autostal Groeninghe bevestigt hiermee dat dit sportieve evenement een weekje opschuift op de rallykalender.  De jongste weken kreeg de organisatie heel wat vragen over de exacte datum van de 24ste editie van de 6 uren van Kortrijk. Autostal Groeninghe wenst klaarheid te scheppen. “Uiteraard hadden we liever onze datum op de kalender behouden, maar we kwamen mogelijks in conflict met een ander sportief evenement, waardoor we ons genoodzaakt zagen om een weekje op te schuiven”, aldus de organisatie. “We hebben dan snel en resoluut gekozen voor het laatste weekend van november.”

Nieuwigheden

Hoewel Autostal Groeninghe nog volop bezig is het uittekenen van de krijtlijnen voor de vierde editie in zijn huidige vorm, belooft de organisatie opnieuw heel wat nieuwigheden. “Na twee jaren succesvolle jaren werden we vorig jaar geconfronteerd met heel moeilijke omstandigheden, vooral door het barslechte weer. Dat liet ons toe om wat kritischer terug te kijken naar de afgelopen editie. We werden geconfronteerd met onvoorzien uitdagingen die pas door de weersomstandigheden werden blootgelegd”, aldus Autostal Groeninghe. “Maar we zien deze uitdagingen met veel motivatie tegemoet, ook al blijven we met veel voldoening terug kijken op de editie 2015. We gaan van de noden, kansen creëren. Geen reculer pour mieux sauter, maar reflecter pour sauter plus loin.”
Veel kan en wil Autostal Groeninghe nog niet kwijt over de 24ste editie. De organisatie houdt vast aan de succesformule, namelijk een tweedaagse rally met verschillende randactiviteiten, van vrijdag tot zondagavond.

Autostal Groeninghe belooft de deelnemers alvast een uitdagend parcours in en rond Kortrijk, met enkele veranderingen en hertekende proeven. “En ja, alles blijft gratis. Dit project is begonnen als een sociaal en democratisch project waarbij we iedereen willen betrekken. Daar houden we aan. Denk maar onze donatie aan de Stichting Luka Hemelaere of de schenking van voedseloverschotten aan Poverello”, aldus de organisatoren. De organisatie is al volop bezig met het uitwerken van het campagnebeeld in de alomgekende en geprezen huisstijl, en de nieuwe eerste stickers zullen binnenkort in het straatbeeld verschijnen.

Slalom

Autostal Groeninghe verbindt dit jaar ook zijn naam aan die van de Slalom van Kuurne, die dit jaar verreden wordt op 28 maart, op het bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Maar ook later meer daarover.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws