Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Geslaagd weekend voor het Degro Rallyteam op de Monteberg

Geschreven door  Apr 26, 2016

De Rallysprint van de Monteberg van afgelopen weekend was de thuiswedstrijd voor het DEGRO Rallyteam, er werd dan ook met man en macht gewerkt om de Porsche tijdig klaar te stomen voor deze wedstrijd.

Sponsor DEGRO had ook heel wat klanten uitgenodigd om het team aan te moedigen, enkel de regen was een spelbreker. “Niet enkel voor de klanten van DEGRO was de regen een spelbreker, al van bij de start voelde ik dat er in de regen niet veel mogelijk was…” aldus piloot Fredericq Delplace. “De beklimming van de Monteberg waren mijn eerste meters met deze Porsche in de regen, en ik had heel veel moeite om tractie te vinden. Toen het begon op te drogen kreeg ik vertrouwen in de wagen en ging het een stuk beter."

“Natuurlijk had ik graag op het podium gestaan in mijn thuiswedstrijd,” wist copiloot Arne Bruneel aan te vullen. “Maar ik ben heel tevreden, want de Porsche staat zonder ook maar één schrammetje terug in de garage. Ik hou eigenlijk een heel goed gevoel over aan deze wedstrijd, het is duidelijk dat we met Fredericq niet enkel over een goede piloot beschikken, maar ook over een heel gedreven mechanicien. Tijdens de wedstrijd was hij al in overleg met de service-mannen hoe ze het vermogen beter op de baan konden zetten…”

Fredericq en Arne werden na een geslaagde eindsprint uiteindelijk zevende in deze wedstrijd, de volgende afspraak is de ORC Rally in Oostrozebeke.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws