Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Hemicuda Rally: Hans Weijs wil scoren in Koekelare

Geschreven door  Okt 08, 2016

Na de ConXion Omloop van Vlaanderen was het meteen duidelijk dat de samenwerking tussen de Nederlandse piloot Hans Weijs en de West-Vlaamse copiloot Arne Bruneel snel een vervolg zou krijgen. “Hans is niet enkel een heel goede piloot, maar ook een heel toffe gast. Het enige wat er ons nog te doen staat is Hans inschrijven voor een cursus West-Vlaams”, lacht Arne Bruneel.

“We hebben in de Omloop inderdaad goed kunnen samenwerken, jammer van de motor natuurlijk. Maar Charly heeft me deze week nog gebeld dat alles in orde is en ik weer over het volle vermogen zoals in Tielt zal beschikken,” aldus de Nederlander. “Ik kom echt niet naar Koekelare voor een vijfde plaats, we zijn beiden heel gemotiveerd om iets moois te laten zien! Onze voornaamste tegenstander zal het weer zijn… Het asfalt is op sommige plaatsten al bijzonder glad en als het dan nog zou regenen is het onmogelijk om de 4x4 Lancers bij te houden…”

Voor deze wedstrijd krijgt het team ook steun van een de firma Valcke uit Vlamertinge. “Het is dankzij hen, de vertrouwde partners en Schmid Racing dat we hier aan de start staan. Het is onze partners echter ook niet ontgaan dat er heel wat belangstelling is voor Hans en deze BMW, misschien kunnen we in de toekomst wel werken naar een uitgebreider of ambitieuzer programma…,” aldus Arne Bruneel.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws