Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Opgave na succesvol seizoen voor Andy Lefevere in Kortrijk

Geschreven door  Nov 30, 2016

De rally van Kortrijk begon heel goed voor Andy Lefevere. “Dankzij mijn sponsor Optiek Vanneste had ik een veel betere bril voor ’s nachts te rijden. En ik merkte duidelijk het verschil want op zondag vertrok ik met maar 2 seconden achterstand op de snellere WRC van Duquesne. Zondagmorgen was het heel glad, maar zonder overdreven risico’s te nemen bleven we in de running voor de leidersplaats” aldus Andy Lefevere. Op de laatste proef brak echter de versnellingsbak van de anders zo betrouwbare Mitsubishi Lancer. “Ik weet nog niet precies wat er brak, maar plotseling hadden we geen vijfde versnelling meer, verder rijden had geen enkele zin meer…"

Rally is en blijft een mechanische sport, maar het is natuurlijk jammer dat Andy het succesvolle seizoen 2016 met een opgave moet afsluiten… "Maar we kunnen niet anders dan een positief gevoel over te houden aan het seizoen 2016. Overal waar we aan de start kwamen werden we als favoriet naar voor geschoven. En op 7 wedstrijden wonnen we 5 keer. Sebastien Ogier won maar 5 keer op 13 en hij werd wereldkampioen, dus we mogen niet klagen hé…” grapte Andy nadien nog.

Ondanks dat het professioneel heel drukke jaar was voor Andy is het seizoen 2016 heel succesvol geweest. Maar die successen waren enkel mogelijk dankzij de steun van de sponsors en het volledige team dat opnieuw schitterend werk heeft geleverd.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws