Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 21 November 2017

logo rally online

006

Electric Motorsport Team als veiligheidswagen in Rallysprint Moorslede

Geschreven door  Maa 07, 2017

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart nemen Filip Dewulf (Torhout) en Kurt Maes (Roeselare) deel aan de rallysprint van Moorslede. Niet als deelnemer in de wedstrijd, maar als veiligheids- en openingswagen oftewel “000”.

Het team rijdt opnieuw met de Kia Niro Hybrid, de wagen waarmee zij in november 2016 deelnamen aan de Tour de Belgique New Technologies, waar zij het verbruiksklassement wonnen. De auto wordt opnieuw ter beschikking gesteld door de Kia verdeler uit Roeselare.

Uiteraard is het met dit initiatief de bedoeling opnieuw de Kia Niro als hybride verder aan het publiek te tonen. Copiloot Kurt Maes: “Wij fungeren hier als veiligheidswagen en openen het parcours van de rallysprint. Dus controleren wij of alles veilig en klaar is om de deelnemers en het publiek op een veilige manier te laten genieten van de rallysprint.”

“Voor mij is het de eerste keer dat ik op een dergelijke manier geniet van een rally,” vult piloot Filip Dewulf graag aan. “Na de positieve ervaring in de Tour de Belgique zie ik dit als een nieuwe uitdaging in mijn “autocarrière.” 

De Rallysprint van Moorslede wordt voor de 16de keer georganiseerd en heeft als rallycentrum het gezellige Dadizele. Rond de basiliek, is sfeer en gezelligheid het motto van de eerste manche in het West-Vlaamse rallygebeuren. De deelnemers krijgen een vernieuwd parcours voorgeschoteld dat op zondag 4 keer verreden wordt.
 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws

Prev Next