Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Cris Algoedt start zijn seizoen in de ORC Rally

Geschreven door  Mei 21, 2017
Normaal hadden we Cris Algoedt aan de start gezien van de TAC Rally maar mechanische problemen deden de plannen veranderen.
 
"Bij een kleine test net voor de wedstrijd gaf de motor de geest," begint Cris. “We hebben dan maar van deze tegenvaller gebruik gemaakt om een nieuwe en nog krachtigere motor te plaatsen. Vorige week heb ik voor het eerst even met de nieuwe motor kunnen testen en ik was echt onder de indruk van het vermogen..."
 
De nieuwe krachtbron zorgt voor 45pk extra waardoor de beemer nog een pak sneller zal zijn. “Mij zal je niet horen zeggen dat ik nu een pak sneller zal zijn, wel weet ik zeker dat mijn banden nog sneller in rook zullen opgaan,” lacht Cris. “We gaan opnieuw een goed ritme moeten zoeken maar ik ben bijzonder gemotiveerd om opnieuw achter het stuur te kruipen. In de ORC Rally wil ik vooral wennen aan de nieuwe motor en natuurlijk ook nog eens zien waar we staan tegen over de andere BMW’s."
 
Komend weekend zullen de nota’s gelezen worden door Bert Van De Putte. Na de ORC Rally in Oostrozebeke zal de bloedmooie Danneels BMW ook starten in de Ypres Rally.
 
 
Laatst aangepast op Zondag, 21 mei 2017 20:53
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws