Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Didier Duquesne vol vertrouwen naar thuisrally Konvert in Kortrijk

Geschreven door  Nov 24, 2017

De rally van Kortrijk is de laatste, maar ook een van de belangrijkste afspraken op de kalender van Didier Duquesne. De piloot uit Aalbeke won hier in 2014 en rijdt de thuisrally van zijn sponsor Konvert.

“Deze namiddag gaan we nog een laatste test doen met de Ford Fiesta WRC maar het vertrouwen is groot. We reden dit jaar al 3 wedstrijden met een Fiesta en ik heb een goed gevoel in de wagen,” opent de zuivelhandelaar. “Ik heb vertrouwen maar ik weet dat de concurrentie stevig is, Andy Lefevere lijkt mij de te kloppen man…”

Vorig jaar reed Didier Duquesne ihier n Kortrijk ook met deze Ford Fiesta WRC toen verloor hij zijn wedstrijd oor een kleine schuiver.
“Die proef in Moeskroen is heel leuk, maar er is meer te verliezen dan te winnen, en ik kan het weten,” lacht Didier. “Vorig jaar hebben we de laatste proeven ons eens rechtgezet en het potentieel van deze wagen ten volle benut. Dit samen met de ervaring van het afgelopen seizoen geeft me vertrouwen. Ik denk dat we er wel klaar voor zijn.”

“Voor Konvert is het natuurlijk een eer om met Didier Duquesne een ex-wannaar van deze rally in ons team te hebben,” bevestigde Konvert. “Kortrijk is de thuisbasis van Konvert en voor ons is het belangrijk om ook op dit evenement niet te ontbreken.”

De Ford Fiesta WRC van Didier Duquesne en François Geerlandt kreeg startnummer 1 mee.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws