Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Andy Lefevere wil strijd aangaan met de R5's in Kortrijk

Geschreven door  Nov 24, 2017

Na de Omloop van Vlaanderen was het even stil rond Andy Lefevere, maar de garagehouder uit Oostnieuwkerke zat ondertussen niet stil en is klaar voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

De vertrouwde Mitsubishi Lancer EVO X R4 kreeg peddels aan het stuur om nog sneller te schakelen en ook de piloot lijkt klaar om de strijd aan te gaan tegen de R5’s.

“Ik ben zeker niet bang van een R5,” lacht Andy. “Maar een R5 in de handen van Vincent Verschueren of Bernd Casier dat is iets anders… Onze Lancer is zeker snel genoeg om een R5 te kloppen, maar om Vincent, Bernd of de WRC van Didier te kunnen verslaan zullen we moeten wakker zijn.”

Voor de Rally van Kortrijk kreeg de Lancer van Andy Lefevere en Marc Noppe startnummer 9 net na de Porsches. “Een mooi startnummer, maar op de show kp in Moeskroen vrees ik dat ik ze snel zal inhalen…”

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws