Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Jo Muylle met Adam R2 naar Short Rally van de Monteberg

Geschreven door  Mei 05, 2018

Op zondag 6 Mei staat het JM Rallyteam aan de start van de short rally van de Monteberg 2018. Dit met een Opel Adam R2 van J-Motorsport.

Piloot Jo Muylle: “Ik ben enorm gelukkig en dankbaar dat we dankzij onze gemotiveerde partners Brouwerij De Bie, Puur Vlees, Transport Koen Peers en J.B.M. import zondag aan de start kunnen staan met de Opel Adam R2. Ik kon de wagen al kort even aan de tand voelen en ben enorm onder de indruk. Het is dag en nacht verschil met de Citroën C2 waar we de vorige jaren mee hebben gereden. Het zal hoe dan ook even wennen worden zondagochtend. Het word ook een eerste samenwerking met mijn co-piloot Nicolas Tjoen maar ik heb er alle vertrouwen in dat deze vlekkeloos zal verlopen! We willen vooral genieten van elke kilometer en ervaring opdoen met de Adam. We kijken er alvast enorm naar uit.”

 

>> Heb jij ons voor ons een wedstrijdverslag, voorbeschouwing of ons nieuws te melden, ook als organisator? Stuur dit dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en/of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. <<

Laatst aangepast op Zaterdag, 05 mei 2018 13:43
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws