Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Bert Coene blikt vooruit op Short Rally van de Monteberg

Geschreven door  Mei 05, 2018

Met de Short Rally van de Monteberg is het G&V Racing team toe aan zijn derde wedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd waar Bert Coene met veel vertrouwen aan de start komt na zijn prestatie in de TAC Rally.

“Met een 16de plaats algemeen en eerste plaats in groep N kunnen we stellen dat de TAC Rally voor ons geslaagd was,” aldus Bert. “We starten dit weekend dan ook met veel vertrouwen in de Short Rally van de Monteberg.”

“Met enkele R5 wagens en GT3’s aan de start zal het drummen worden voor een plaatsje in de top 5. Neem daar nog bij dat er heel wat snelle EVO’s op de deelnemerslijst staan. Ik kijk nu al uit om de strijd aan de gaan met Steve Bécaert en de andere Mitsubishi piloten. De zon zal van de partij zijn en zodoende zijn alle ingrediënten aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.”

“Copiloot van dienst dit weekend is Andreas Notebaert,” gaat Bert verder. “Andreas is de schoonzoon van een sponsor van ons team, namelijk kwaliteitsslagerij Geert & Annemie. Hij kreeg dit zitje dan ook aangeboden door zijn schoonouders.”

 

>> Heb jij ons voor ons een wedstrijdverslag, voorbeschouwing of ons nieuws te melden, ook als organisator? Stuur dit dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en/of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. <<

Laatst aangepast op Zaterdag, 05 mei 2018 13:43
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws